Privacyverklaring

Persoonlijke informatie
We verzamelen informatie over u om twee redenen :

De aard van de informatie die wij verzamelen over u bevat : uw naam, adres , telefoonnummer , e-mailadres , leeftijd , telefoonnummer en uw geslacht. Merk op dat sommige van hen zijn optioneel en de informatie wordt uitsluitend gebruikt voor ons . Het gebruik van producten die de klant beter , gevoelige informatie over u zonder uw uitdrukkelijke toestemming .

We weten dat u schelen hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld , en vertrouwen , we zijn blij met de nodige voorzichtigheid en gematigdheid . Dit bericht beschrijft ons privacybeleid . Wanneer u bezoekt, gaat u akkoord met de in deze verklaring wordt beschreven praktijken .

Consumentenbescherming

Wij nemen privacy . We zullen lubwymóg controle gebruiken voor alle betekent dat de informatie verzameld in overeenstemming met de wet en in overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming van 1998 . Hij gebruikte vertrouwelijk door het personeel en alle transacties dat u deze pagina zult aantrekken verzameld . Uw naam zal niet worden toegevoegd aan de lijst en wij deze informatie aan derden zonder toestemming van de klant .

garantie

Onze winkelwagentjes garantie beschermt u terwijl u winkelt op onze website , hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw credit card . Als u vragen heeft , neem dan contact met ons om de veiligheid van e bespreken - mailadres .

Afbeeldingen alleen ter referentie.