Verzenden & retouren

Verzending

Jouw bestelling wordt binnen 4-6 werkdagen geleverd. De verwachte leverdatum wordt getoond bij het produktoverzicht. Voor levering binnen Nederland wordt slechts 19 euro in rekening gebracht. Vanaf een bestelwaarde van €200 ist de verzending gratis. Indien de bestelde goederen niet op tijd of in het geheel niet kunnen worden geleverd zonder dat daarvoor verantwoordelijk is, en ondanks dat er een contract met betrekking tot de levering is gesloten, zal je daarvan onverwijld in kennis stellen. In geval van een dergelijke vertraging kun je hetzij wachten op de levering van de goederen, hetzij het contract opzeggen.

Indien het niet mogelijk is om de goederen te leveren, hebben zowel als de klant het recht het contract op te zeggen. In geval van annulering zal alle gedane elektronische overboekingen onverwijld terugbetalen.

 

Retouren

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw artikel op zicht te houden. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden.